Tintelingen door het jaar heen

Een cadeau voor elk moment

Wist u dat het uiten van waardering voor uw medewerkers vaak belangrijker is dan een financiële beloning? Zo blijkt uit onderzoek. Bovendien zorgt een blijk van waardering voor meer betrokkenheid en productiviteit van uw personeel. Iets wat u wellicht al wist! Verras uw medewerkers daarom eens met een extra geschenk.

Wij bieden u keuze uit twee unieke concepten: TintelCards en het Tintelingen Loyalty programma. De ervaring en kennis die wij al ruim 15 jaar hebben opgebouwd in het ontzorgen en bieden van de leukste kerstcadeau’s hebben wij ingezet om ook door het jaar heen iets leuks te bieden. Twee verschillende concepten, beide bedoeld om uw medewerkers te belonen en ze de waardering te geven die ze verdienen.

Tintelcards

Met een TintelCard in huis kunt u op ieder gewenst moment een cadeau uitreiken met de waarde die u wenst. Op voorhand bestelt u een aantal verpakkingen met daarin een Tintelingen code waarmee de ontvanger zelf een cadeau kan uitzoeken in de Tintelingen webshop. De waarde van de Tinteling bepaalt u pas op het moment dat u hem opwaardeert en wilt uitreiken. Dit kan € 15,- zijn voor een verjaardag of € 300,- voor een jubilaris, dat is helemaal aan u. Geen waarde meer op kantoor en altijd een cadeau bij de hand voor ieder moment. Uiteraard ook op maat gemaakt!

Tintelingen Loyalty

Beloon uw medewerkers of klanten met een loyalty programma. Op basis van bijvoorbeeld behaalde successen, doelstellingen of weinig ziektedagen of voor een verjaardag kunnen uw medewerkers punten verdienen. Gespaarde punten kunnen ze inwisselen voor een cadeau naar keuze in de gepersonaliseerde webshop. 

Waardering het hele jaar door

Waar uw medewerkers het tijdens Kerst vaak bijna een recht vinden om waardering te krijgen in de vorm van een kerstgeschenk, verwachten ze dit op andere momenten in het jaar minder snel. Iets wat een positief effect heeft op de productiviteit en loyaliteit van uw medewerkers.

Wilt u graag een persoonlijk advies en weten wat echt bij uw organisatie past? Neem dan contact op met onze cadeau experts. Zij helpen u graag!

Vragen of advies? Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur