Door het jaar heen

Bij Tintelingen vinden we het belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. Waar uw medewerkers het met het kerstgeschenk vaak bijna een recht vinden om deze waardering te krijgen door middel van het kerstgeschenk, verwachten ze dit op andere momenten in hte jaar minder snel. Des te groter is de waardering op het moment dat u een keer iets extra’s doet. En we hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen wat deze waardering voor uw bedrijf doet. Bij Tintelingen hebben wij daarom een aantal concepten waarmee u heel eenvoudig uw medewerkers kunt belonen en waarderen door middel van een geschenk op maat. U kiest de verpakking en het concept, helemaal op maat gemaakt en uw medewerkers kiezen het geschenk dat zij graag willen hebben.

De ervaring en kennis die wij al ruim 15 jaar hebben opgebouwd in het ontzorgen en bieden van het leukste cadeau voor Kerst hebben wij ingezet om ook door het jaar iets leuks te bieden. Twee verschillende concepten, beide bedoeld om uw medewerkers te belonen en ze de waardering te geven die ze verdienen.

Waardering het hele jaar door

Voor alle momenten door het jaar heen bieden wij diverse concepten. Wilt u weten wat het beste bij u past en een advies op maat, neem dan contact op met onze cadeau experts. Zij helpen u graag! Met het TintelCards concept kunt u op ieder gewenst moment een cadeau uitreiken met de waarde die u wenst. Vandaag een spontaan feestje? Activeer de verpakking die bij u op voorraad ligt met de gewenste waarde, en betalen doet u achteraf. Geen waarde meer op kantoor en altijd een cadeau bij de hand voor ieder moment. Maar ook om de loyaliteit van uw medewerkers of klanten te verhogen hebben wij een concept: Tintelingen Loyalty. Laat de ontvangers sparen voor mooie geschenken bij behaalde successen, niet ziek zijn en/of een verjaardag. Lees meer over de concepten op onze website of neem contact met ons op.

Lees hier meer over de concepten:

Vragen of advies? Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur