Hoe werkt het?

Een Tintelingen cadeau bestellen

Bent u op zoek naar een origineel kerstcadeau of relatiegeschenk? Bij Tintelingen vindt u altijd een cadeau dat past bij uw wensen en budget.

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u kiezen uit drie verschillende concepten:

Vervolgens kiest u in welke verpakking u graag een Tinteling cadeau doet aan uw medewerkers of collega’s. Nadat uw bestelling geplaatst is sturen wij u een orderbevestiging per mail. Zodra wij die getekend retour hebben ontvangen, ontvangt u van ons inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op een speciale bestelpagina op onze website waar u uw Tintelingen cadeau kunt personaliseren.

Bestel eenvoudig uw Tinteling

 • Bestelling plaatsen

  Kies het concept, bepaal uw verpakking, aantal en budget en bestel!

 • Orderbevestiging

  Controleer de orderbevestiging in uw email en stuur deze getekend retour.

 • Bestelling op maat

  Log in met de gegevens die u ontvangt en maak uw bestelling op maat.

 • Productie

  Na akkoord op de drukproef van uw Tinteling gaan wij uw bestelling op maat maken.

 • Verzending

  Binnen 10 werkdagen ontvangt u uw bestelling en kunt u uw medewerkers verrassen!

Bestel direct

Tintelingen kerstcadeau of giftcard

U kunt uw bestelling op maat maken in de huisstijl van uw organisatie. Zelfs de webshop omgeving waar uw medewerkers vervolgens een Tintelingen cadeau kunnen uitkiezen kan op maat gemaakt worden. U kunt zelf een persoonlijke boodschap invullen, kleuren kiezen en afbeeldingen uploaden.

Even geen inspiratie? Geen zorgen. Bij het op maat maken van de cadeauverpakking hebben wij standaard teksten en opmaak voor u klaargezet.  

Heeft u uw bestelling op maat gemaakt en bent u klaar? Dan gaan wij aan de slag! Wij zorgen ervoor dat uw gepersonaliseerde Tinteling op tijd bij u op de gewenste locatie is zodat uw medewerkers een cadeau naar keuze kunnen uitzoeken. En mocht er toch iets niet naar wens zijn over het uitgekozen cadeau, dan bieden wij een gratis retourservice aan. Tevreden medewerkers gegarandeerd!

Klantenservice

Hebben uw medewerkers vragen over hun Tinteling? Willen ze hulp bij het activeren van de Tintelingen giftcard of bij het bestellen van een uitgekozen cadeau? De Tintelingen klantenservice staat dagelijks voor ze klaar!