• Kerst op 30 m2

Wie klein woont moet creatief met de ruimte omgaan en er blijft dan niet altijd plek over voor een kerstboom, maar dat hoeft de kerstpret zeker niet te drukken.

Alternatieve kerstbomen zijn niet alleen heel erg hip, ze nemen ook nog eens het minimale van de woonkamer in beslag.

Wel het groene van een kerstboom in huis, maar niet inleveren op de ruimte? Maak dan van (nep) dennentakken een kerstboom op de muur. Zaag hiervoor dunne latjes op verschillende breedtes zoals hieronder te zien is. Plak vervolgens met een lijmpistool de dennentakken vast op de latjes. Bevestig met schilders tape de latjes vast aan de muur.

Bron: www.almostmakesperfect.com
Link: http://almostmakesperfect.com/2014/12/03/diy-makeshift-xmas-tree-wall-hanging/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=diy-makeshift-xmas-tree-wall-hanging

Print jouw dierbaarste foto’s van afgelopen jaar uit in vierkantjes en hang ze op onderstaande manier bij elkaar. Een leuke manier om dagelijks even een blik te werpen op het voorgaande jaar en herinneringen te koesteren.

Bron: onbekend

Bind een aantal takjes en dennenappels vast aan een touwtje en hang deze her en der verspreid over de muur.

Bron: www.readingmytealeaves.com
Link: http://www.readingmytealeaves.com/2012/12/holiday-decorations-for-tiny-apartmen.html

Kerstbomen zijn ook verkrijgbaar op doek. Het is een kwestie van ophangen en klaar. Met een punaise of dun spijkertje kun je het doek extra aankleden door er hangers aan te hangen. En onder de boom verzamelt u natuurlijk alle kerstcadeaus!

Bron: www.ikea.nl