Hét perfecte kerstcadeau: een Tinteling!

Voor Tintelingen staat één ding vast tijdens Kerst: mensen moeten zich gewaardeerd voelen. Tintelingen heeft dit in 2003 een invulling gegeven waarbij iedereen zijn of haar eigen invulling kan geven aan het kerstpakket. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zelf bepaalt hoe jij de Kerst invult maar zeker ook uw kerstpakket. Wat is er nou leuker dan zelf kiezen wat u krijgt van uw leidinggevende.

Inmiddels hebben we na ruim 20 jaar ervaring gemerkt dat dit erg gewaardeerd wordt. En naast de waardering van uw medewerkers ontzorgen wij u compleet met het regelen van het kerstgeschenk. Zo proberen we iedereen een zorgeloze en gewaardeerde Kerst te bezorgen.

Voor ieder wat wils

Binnen het assortiment waar uw medewerkers uit kunnen kiezen bieden we voor ieder wat wils, van praktische geschenken tot goede doelen en van cadeaukaarten tot belevenissen en luxe cadeaus. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Maar ook u als werkgever kan kiezen bij Tintelingen. Wilt u uw medewerkers een kerstpakket bieden waarbij ze één geschenk kunnen kiezen van de waarde die u wilt uitgeven, of gaat u liever voor meerdere geschenken? Daarnaast hebben we het concept Tintelingen Giftcards waarbij de ontvangers kunnen kiezen uit een ruim assortiment populaire cadeaukaarten. En om het helemaal feestelijk te maken bepaalt u ook hoe u dit wilt geven: een feestelijke verpakking met goudfolie bijvoorbeeld, of een gepersonaliseerde emailing. Bij ons heeft u volop keuze! Neem een kijkje op onze site en zie wat wij u kunnen bieden. Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar om u te helpen en ontzorgen!

Bekijk onze concepten:

Vragen? Neem contact met ons op:

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur