Origineel kerstgeschenk? Ontdek het nieuwe geven

Het uitreiken van kerstgeschenken met een ferme handdruk in de personeelskantine. Een knusse kerstborrel op kantoor met al uw personeel bij elkaar of een gezellig afdelingsuitje om het oudejaar te vieren. Helaas ziet het er dit jaar iets anders uit voor iedereen en werken we allemaal zoveel mogelijk op afstand. Covid-19 raakt ons allemaal. Des te meer reden om uw personeel een extra hart onder de riem te steken. In dit blog een aantal tips om een uniek geefmoment te creëren met persoonlijke touch. Want zeg nou zelf, Kerst is daar toch bij uitstek het ultieme moment voor?

Digitaal proosten

Een avondje samen de feestdagen inluiden met collega’s is dit jaar wat lastiger dan andere jaren. Tenminste, face to face dan. Het persoonlijk geven van een kerstgeschenk kan niet zo makkelijk op afstand. Hoe kunt u het dan wel persoonlijk maken? Organiseer een digitale kerstborrel! Via Google Meet of Zoom kunt u gemakkelijk een online kerstfeestje creëren, waarbij uw medewerkers vanuit hun eigen stoel kunnen proosten op een mooie Kerst. 

Maak er een extra leuk feestje van door een dresscode, zodat iedereen er echt z’n best op doet. 

Extra feestgevoel: bestelt u op tijd Tintelingen als kerstgeschenk voor uw medewerkers? Wij doen ons best dat op de dag van de digitale kerstborrel de Tinteling op de deurmat valt. Let op, hierin zijn wij wel afhankelijk van PostNL. Bestel dus op tijd uw Tintelingen. Ons advies is ervoor te zorgen dat het een dag eerder wordt bezorgd.

Origineel kerstgeschenk geven op afstand

Elke Tinteling kan contactloos bezorgd worden en is volledig opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. De ontvangers hebben dus altijd een origineel kerstgeschenk in handen. U kunt kiezen uit bezorging per post of digitale bezorging in de vorm van een mooi opgezette email. 

Elke Tinteling kunnen we op maat maken, in de huisstijl en kleuren van uw organisatie. Kies uit diverse verpakkingen, kleuren en formaten om uw kerstgeschenk persoonlijk te maken. Wil uw organisatie er zelf nog een geschenk aan toevoegen? De Tintelingen kunnen ook op één centrale locatie geleverd worden, zodat u ze zelf kunt versturen.

Extra feest

Maak het net een beetje extra feestelijk, door een extra attentie aan de Tintelingen toe te voegen. Wat dacht u van een tiny tony’s chocolonely toe te voegen. Zo wordt het ontvangen van uw kerstgeschenk een smakelijk gebeuren! Of kies voor een bijzonder kerstgevoel voor een bijzondere verpakking. Voor een kleine meerprijs kunt u kiezen om goudfolie toe te voegen en de Tintelingen nog sprankelender te maken. Bij de cadeau envelop is dit zelfs inbegrepen!

Een bijzonder leuk gebaar in deze tijden. Want dit jaar is wel heel bijzonder. Fijn dus als uw medewerkers een feestelijke blijk van waardering krijgen van hun werkgever! En wat is dan leuker dan het ontvangen van een origineel keuze cadeau? Met een Tinteling geeft u altijd iets naar wens.

Persoonlijk boodschap 

Een kerstgeschenk overhandigt u het allerliefst persoonlijk aan de ontvanger. Dat snappen wij maar al te goed. Met de 1,5 meter en het werken op afstand is dit soms een uitdaging en is bezorgen een veiligere keuze. Hoe leuk is het om dan een kerstgeschenk te laten bezorgen met een persoonlijke boodschap? Geeft u een Tinteling, dan kunt u een persoonlijke videoboodschap in de webshop zetten. Wens uw medewerkers hele fijne feestdagen, of bedank ze voor hun goede inzet in deze bijzondere tijden. Wat u ook wilt zeggen, u kunt het persoonlijk overbrengen op video en ze op die manier verwelkomen in de webshop. Vervolgens kunnen ze een of meerdere cadeaus uitzoeken. Tevreden medewerkers gegarandeerd! 

Bestel direct een Tinteling of vraag meer informatie aan.  

Gerelateerde Berichten