• Persbericht – Waalwijk 12 juni 2012

Persbericht – Waalwijk 12 juni 2012

Tintelingen, marktleider en bedenker van het bedrijfsconcept ‘eigen keuze kerstgeschenk’, heeft haar fulfilmentactiviteiten ondergebracht bij Docdata fulfilment B.V. in Waalwijk.

In het Nederlandse bedrijfsleven bestaat steeds meer belangstelling voor het concept voor eigen keuze kerstgeschenken dat Tintelingen in 2004 introduceerde. De vraag naar op maat gemaakte keuzepakketten waarbij de werkgever een collectie van geschenken, belevenissen en goede doelen samenstelt voor zijn werknemers, heeft dan ook een enorme vlucht genomen. Jaarlijks vinden er honderdduizenden Tintelingen hun weg naar medewerkers uit een grote verscheidenheid aan bedrijven waarbij het aantal medewerkers varieert van 10 tot 23.000. De piek van de verzendingen valt vrijwel volledig in de tweede helft van december.

Jack Heijkans, Algemeen Directeur van Docdata fulfilment B.V.: “Wij zijn uitermate blij met de samenwerking met Tintelingen. Docdata is volledig ingericht op piekbelasting, en wij helpen Tintelingen graag vooruit om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar eigen keuze kerstpakketten en het staven van hun propositie: ‘Tintelingen het beste kerstcadeau’.”

Lees het volledige artikel op https://www.tintelingen.nl/media/Persbericht_Docdata_Tintelingen1.pdf