Eindejaarsgeschenk Facilicom

Zowel een Nederlandstalige als Franstalige webshop voor medewerkers, inloggen via de eigen bedrijfsportal en de optie om eigen wenskaarten toe te voegen bij de Tintelingen. Dit en meer specifieke wensen voor het eindejaarsgeschenk hebben we met veel enthousiasme gerealiseerd voor Facilicom Group, waar de Tintelingen al jaren op het kerstmenu staan. 

Specifieke wensen

Facilicom Group laat jaarlijks een eigen magazine maken. Die moet ook mee in het kerstpakket. De opmaak van de webshop en de uitstraling van de verpakkingen zijn doorvertaald in hun unieke huisstijl. De gepersonaliseerde webshop waar de medewerkers een geschenk mogen uitkiezen, moest bereikbaar zijn via de eigen bedrijfsportal van Facilicom. Via een Nederlandstalige en Franstalige bijlage die we hebben gemaakt voor bij het magazine, kregen medewerkers uitleg over hoe ze konden inloggen op de Tintelingen webshop. Ook de look en feel van de webshop is volledig opgemaakt in de huisstijl van Facilicom. 

 

“De samenwerking is onwijs prettig. Ze zijn open, direct en dienstverlenend. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Met Tintelingen kan je altijd goede afspraken maken”, aldus Pieter van Lith, inkoper bij Facilicom Group.  

Familiaire samenwerking

“De implementatie gaat eigenlijk altijd goed. Het is een relatief kleine organisatie, wat ervoor zorgt dat de samenwerking heel familiair aanvoelt. Je krijgt echt per onderdeel een gericht contactpersoon aangewezen die een stukje implementatie doet. Dat is voor mijn collega die bij communicatie werkt heel prettig. Maar ook voor mezelf als inkoper heb ik een eigen contactpersoon waar ik alles aan kan vragen dat voor mij relevant is”, aldus Pieter.

 

“Ondanks onze kleine budgetten, weten ze elk jaar te innoveren met een nieuwe website en een nieuw assortiment. Ze maken het elke keer weer verfrissend voor ons personeel.”

 

Ieder jaar verrassend en vernieuwend

De medewerkers van Facilicom Group hebben ieder jaar een nieuwe beleving in de webshop, met nieuwe geschenken waaruit ze kunnen kiezen. Dit wordt vooraf in samenspraak met Facilicom overlegd. Onze inkoopafdeling zorgt samen met marketing en sales voor een afgestemd keuze assortiment. De verpakkingen, de webshop en het volledige proces van bestellen tot uitreiken wordt uit handen genomen door onze marketing afdeling. 

 

Facilicom meet altijd de tevredenheid onder hun medewerkers over Tintelingen middels een vragenlijst in de webshop. “De diversiteit in de producten die ze aanbieden wordt goed beoordeeld. Tintelingen slaagt er elke keer weer in om het een beetje spannend te maken voor onze medewerkers. Ondanks onze kleine budgetten, weten ze elk jaar te innoveren met een nieuwe website en een nieuw assortiment. Ze maken het elke keer weer verfrissend voor ons personeel”, vertelt Pieter.

 

Er zijn hele duidelijke afspraken met elkaar gemaakt zodat we snel kunnen schakelen. De samenwerking met Facilicom Group is al jaren een vanzelfsprekendheid, maar blijft ieder jaar een mooie uitdaging. We willen tenslotte dat het kerstgeschenk ieder jaar verrassend en vernieuwend is.

 

Ook een eindejaarsgeschenk op maat voor uw organisatie? 

Neem dan contact op. We denken graag vrijblijvend met u mee. 

Gerelateerde Berichten