Nieuwjaarsgeschenk Syndion

“In plaats van een kerstgeschenk kozen wij voor een nieuwjaarsgeschenk”, aldus Patty Bruisten. Als directiesecretaresse van Syndion zorgt zij jaarlijks voor de inkoop van zo’n 2000 kerstpakketten. De dienstverlenende organisatie voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, heeft goed voor ogen hoe het kerstgeschenk er uit moet zien. 

 

Persoonlijk tintje

“Toen we bij Tintelingen aanklopten, hadden we een duidelijke wens. Namelijk dat de producten die onze cliënten maken, ook in het kerstpakket opgenomen konden worden. Denk aan producten uit een houtnijverij of kunstobjecten uit onze dagbestedingsprojecten. Voorheen gaven we traditionele kerstpakketten aan onze medewerkers waar een dergelijk product in zat. Die persoonlijke touch wilden we wel houden. Tintelingen heeft zo goed meegedacht om dit mogelijk te maken! In de vorm van een Syndion bon die toegevoegd is in de webshop kunnen onze medewerkers toch nog zo’n uniek cadeau uitkiezen. Wij hoeven alleen onze input aan te leveren en Tintelingen regelt alles”, zo vertelt Patty. 

 

Zoveel cadeau keuze

Doordat we al meer dan acht jaar de kerstpakketten voor Syndion leveren, werken we ontzettend goed samen. Het contact is heel persoonlijk. We weten goed wat we aan elkaar hebben, juist in de drukke tijden rondom Kerst is dit een voordeel. Met korte lijntjes en een strakke planning weten we elk jaar weer alle medewerkers te verrassen met een Tinteling. 

“Alles wordt voor ons geregeld. Ze denken zo goed met je mee. Eigenlijk kan alles. Ik geef ze een dikke vette tien.”

 

Ieder jaar voelt het weer als een nieuw en feestelijk kerstgeschenk voor de organisatie, zo vertelt Patty. “De lay out en de verpakkingen worden opnieuw gemaakt. De geschenken in de webshop worden ieder jaar met zorg voor ons samengesteld. De webshop wordt ook opgemaakt in de huisstijl van Syndion. Wanneer medewerkers inloggen zien ze direct een boodschap van onze bestuurder met persoonlijke aanhef en kunnen ze naar eigen wens iets leuks uitkiezen. 

Mensen hebben zoveel keuze: giftcards, producten, goede doelen of een regulier kerstpakket. We geven de mogelijkheid aan onze medewerkers om meerdere geschenken te kunnen kiezen met hun tinteling. Zo kunnen ze én een bon kiezen én ook nog iets schenken aan een goed doel bijvoorbeeld. Dat wordt veel gedaan. We hebben zorggerelateerde goede doelen. Dat kunnen we aangeven en dat regelen ze gewoon. Een collega heeft een stichting en gaat drie keer per jaar naar Bali om kinderen te helpen met onderwijsondersteuning en heeft daar spullen voor nodig. Zelfs dat zit er als goed doel in.”

 

Goede beoordeling

“Onze medewerkers geven een hele goede beoordeling aan Tintelingen. Je gaat achter je computer zitten en kan zelf uitzoeken wat je wilt hebben. En mocht er iets mis gaan, dan word je altijd keurig goed geholpen door de klantenservice. Als er bijvoorbeeld extra Tintelingen nodig zijn door personeelswisselingen, of er moet iets na geleverd worden. We krijgen ook altijd een eigen klantportal, waarin we kunnen zien wat er gekozen is. Alles wordt voor ons geregeld. Ze denken zo goed met je mee. Eigenlijk kan alles. Ik geef ze een dikke vette tien.”

 

Wilt u ook uw medewerkers verrassen met een persoonlijk nieuwjaarsgeschenk?

We helpen u graag. Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Gerelateerde Berichten