Eigen keuze kerstgeschenk of traditioneel kerstpakket

Sinds juli 2017 is Tintelingen onderdeel van Sligro Food Group. Afzonderlijk van elkaar hoorden we al bij de grootste kerstpakketten leveranciers van Nederland. Samen zijn we de grootste speler in de markt geworden.

Bijzonder kerstpakket? Alles is mogelijk

Vanuit Sligro kunnen wij al uw wensen op het gebied van kerstpakketten vervullen. U kunt bij Tintelingen alle soorten kerstpakketten bestellen. Van traditioneel tot modern, vrijwel alles is mogelijk! Zo kunnen we traditionele kerstpakketten leveren vanuit Sligro Kerstpakketten en bieden we een online keuzeconcept met Tintelingen. Liever een combinatie? Ook dat kan in de vorm van een kerstpakket waarbij medewerkers een food pakket krijgen en zelf een non food item kunnen uitzoeken in de tintelingen webshop. Ons assortiment versterkt elkaar. Bovendien profiteren wij van inkoopvoordeel, wat automatisch voordeel voor uw medewerkers betekent.

Traditioneel kerstpakket

Een traditioneel kerstpakket is een jaarlijks terugkerend geschenk dat nog steeds graag wordt gegeven rondom Kerst. Veel werknemers ontvangen nog elk jaar een klassiek kerstpakket met daarin allerlei lekkernijen, een goede fles wijn en wellicht een leuke gadget. Neem voor meer informatie over foodpakketten contact op met Sligro.

Eigen keuze kerstgeschenk

Heeft u liever een eigen keuze kerstgeschenk? Dan bent u bij Tintelingen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers een persoonlijke cadeauverpakking ontvangen waarmee zij een cadeau naar keuze kunnen uitzoeken in een webshop met meer dan 1.400 keuzemogelijkheden. Echt voor iedere persoon wat wils.

Traditioneel kerstpakket met een Tinteling erin

Wilt u een Tinteling in een traditioneel kerstpakket hebben? Ook dat kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen een traditioneel kerstpakket leveren met daarin een Tinteling voor al uw medewerkers. Zo heeft u het klassieke bekende kerstpakket om te geven in combinatie met iets nieuws. Een leuk kerstcadeau met een persoonlijke touch. Iets waar elke medewerker blij van wordt. Wilt u graag gebruik maken van deze optie? Neem dan contact op met één van de Sligro Kerstpakketten showrooms.