TintelCards. Wat is dat?

Punten tekort?

Geef uw werknemers de mogelijkheid tot bijbetalen.

Tintelingen biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om de optie ‘bijbetalen’ te activeren. Hierdoor kan de medewerker, indien gewenst, meer besteden dan het beschikbare aantal punten.

Kies uw uitstraling voor de webshop en de verpakking

Wij hebben voor u 5 verschillende uitstralingen ontworpen. Deze uitstraling komt terug in zowel de webshop als op de verpakking. Om het helemaal in uw stijl te maken kunt u er ook voor kiezen om uw logo en een eventuele persoonlijke boodschap mee te laten nemen op de verpakking en in de webshop. Zo is uw Tintelingen helemaal op maat gemaakt en passend bij uw huisstijl.

Altijd een cadeau bij de hand

TintelCards is het ultieme geschenk voor zowel de ontvanger als de gever. De ontvanger bepaalt zelf wat hij/zij graag wil hebben en kiest het favoriete geschenk uit een gevarieerd assortiment in de webshop. Maar ook u als gever zal hier heel blij van worden. U bestelt op voor hand een aantal verpakkingen waarbij u ook nog eens kunt kiezen uit 5 thema’s. U betaalt alleen de verpakkingskosten en gaat pas betalen voor de waarde op de TintelCards op het moment dat u ze opwaardeert. Geeft u een kaart voor een verjaardag en wilt u daar €15,- opzetten maar morgen heeft u een jubilaris waar u €300 aan wilt geven, het is helemaal aan u.