Altijd het perfecte cadeau in huis

TintelCards – wat is het?

Met TintelCards heeft u een uniek cadeau in handen. De ontvanger kiest zelf een cadeau uit en u bepaalt als gever de waarde van de kaart. De kaart is pas van waarde zodra u die activeert. Met een set ongeactiveerde TintelCards op kantoor, loopt u dus geen enkel risico én heeft u altijd een perfect cadeau bij de hand.

Wat geeft u met een TintelCard?

U kunt kiezen uit één of meerdere cadeau-categorieën om te geven:

Geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten.

De ontvanger kan in onze goed gevulde webshop een cadeau uitzoeken. Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten is er voor iedereen een smaakvol en passend cadeau te vinden.

Voor iedereen een passend cadeau:

 • Meer dan 1.500 geschenken
 • Keuze uit leuke belevenissen
 • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Laat uw medewerkers zelf hun cadeau kiezen. Wij zorgen voor de rest!

 1. Kies een design
 2. Bepaal de waarde op het moment van uitgeven
 3. Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
 4. Vul nog een boodschap in
 5. Klaar om te geven!

TintelCards bestellen

Bestellen is heel eenvoudig in onze klantenportal. Er zijn verschillende feestelijke thema’s waar u een verpakking van kunt kiezen. Die kunt u extra persoonlijk maken in uw eigen huisstijl, met ruimte voor een persoonlijke boodschap. Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling heeft u de TintelCards in huis. U betaalt alleen voor de verpakkingskosten. De waarde van de kaart bepaalt u pas op het moment van geven door deze op te waarderen met een saldo. Wilt u de TintelCard per post aan iemand verzenden? Dan kunt u ook een uitgestelde activatiedatum kiezen.

Vijf redenen om vandaag nog te bestellen

 1. Altijd een perfect cadeau bij de hand
 2. Meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten in het assortiment
 3. Geen risico: nooit waarde op kantoor liggen
 4. Gepersonaliseerde feestelijke verpakking om te geven
 5. Binnen 5 werkdagen uw gepersonaliseerde TintelCards in huis

Real-time klantenportal

Nadat u de TintelCards ontvangen heeft, kunt u in de klantenportal eenvoudig de kaarten beheren en opwaarderen. In één overzicht ziet u hoeveel kaarten er beschikbaar zijn, welke kaarten er (niet) geactiveerd zijn en bij welke afdelingen die liggen.

U kunt zelf afdelingen aanmaken, beheren en indelen indien dit nodig is. Daar kunt u ook rechten aan bijvoorbeeld managers geven om een aantal TintelCards te beheren. Zo kan elke afdeling binnen uw organisatie zelf TintelCards uitreiken op een feestelijk moment. Gemak staat voorop! Nadat u de TintelCard gegeven heeft, kan de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen. Wij zorgen voor een perfecte afhandeling.

Heeft u al een presentje in huis voor…