TintelCards bedankje

Bent u op zoek naar een leuk cadeau om iemand mee te bedanken? Met TintelCards geeft u altijd iets unieks. Of het nu gaat om een werknemer die ontzettend veel inzet heeft getoond, een klant waar u al lange tijd mee samenwerkt, of om het afsluiten van een succesvol project; uw dankbaarheid tonen met een TintelCard cadeau valt bij iedereen in de smaak. De ontvanger kan namelijk zelf een cadeau uitkiezen!

Bedank met een TintelCard

Het is leuk om iets te geven waarvan u zeker weet dat het goed ontvangen wordt. De ontvanger kan naar waarde van de kaart zelf een geschenk of cadeaukaart uitkiezen in onze webshop. Leuk om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven en om dankjewel mee te zeggen. Wat dacht u van een avondje uit, een shoptegoed bij een warenhuis, elektronische gadgets, of een interieur cadeau? Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten zit er altijd een passend en smaakvol cadeau tussen voor iedereen.

Voor iedereen een passend cadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen waarde op kantoor
Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling liggen de TintelCards bij u op de deurmat. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Op het moment dat u een kraamcadeau wilt geven kunt u zelf de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag dat u zelf bepaalt. U heeft dus nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico dus. Wel altijd iets in huis om iemand te bedanken. Een perfect cadeau dat bij iedereen in de smaak valt!

Cadeau om te bedanken bestellen?
Uw cadeau om iemand te bedanken zit in een feestelijke verpakking. Deze bestelt u eenvoudig in onze klantenportal. U kunt kiezen uit diverse thema verpakkingen, met daarop ruimte om kleuren aan te passen, uw bedrijfslogo neer te zetten en een persoonlijke tekst. U geeft dus altijd een gepersonaliseerd cadeau, passend bij uw huisstijl. Bestel nu of neem contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag.