TintelCards geboorte

Op zoek naar een mooi en waardevol cadeau kraamcadeau voor uw medewerkers, collega’s of (klant) relaties? De geboorte van een kindje is een van de meest bijzondere momenten in iemands leven. Dan wil je graag iets geven dat in de smaak valt en past bij het gezin. Met TintelCards geef je een uniek kraamcadeau. De kersverse ouders kunnen namelijk zelf een geschenk uitkiezen.

Uniek kraamcadeau

Een kraamcadeau dat gegarandeerd in de smaak valt: met TintelCards bent u hier zeker van. De ontvanger kan naar waarde van de kaart zelf een geschenk of cadeaukaart uitkiezen in onze webshop. Wat dacht u van decoratie voor op de kinderkamer, een mooi prentenboek, kinderspeelgoed of iets verzorgends voor de moeder? Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten zit er altijd een passend en smaakvol cadeau tussen om de geboorte van een kindje te vieren.

Voor iedereen een passend kraamcadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken  
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen waarde op kantoor
Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling liggen de TintelCards bij u op de deurmat. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Op het moment dat u een kraamcadeau wilt geven kunt u zelf de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag naar keuze. U heeft dus nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico dus. Wel altijd iets in huis om iemand te feliciteren met de geboorte van zijn of haar kind. Een perfect cadeau dat bij iedereen in de smaak valt!

Uniek kraamcadeau bestellen?
Een TintelCards kraamcadeau zit in een feestelijke verpakking. Deze bestelt u eenvoudig in onze klantenportal. U kunt kiezen uit diverse thema verpakkingen, met daarop ruimte om kleuren aan te passen, uw bedrijfslogo neer te zetten en een persoonlijke tekst. U geeft dus altijd een gepersonaliseerd cadeau, passend bij uw huisstijl. Bestel nu of neem contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag.