TintelCards huwelijk

Wilt u een bijzonder huwelijkscadeau geven? Met een TintelCard heeft u een uniek en passend cadeau in handen om het bruidspaar te feliciteren. Of het nu een huwelijk is van een medewerker of een relatie, u geeft met TintelCards altijd een mooi cadeau op een bruiloft. De ontvanger kan namelijk zelf een geschenk uitzoeken!

Bijzonder huwelijkscadeau

Of het nu om een werknemer gaat die net in het huwelijksbootje is gestapt, of om een bruidspaar dat al jaren samen is en dat viert: met een TintelCard geeft u altijd een perfect cadeau. Wat dacht u van een cadeau voor in huis of de keuken, een diner voor twee of een onvergetelijke belevenis om te geven in plaats van een geschenk. De ontvanger kan naar waarde van de kaart zelf iets uitkiezen in onze webshop. Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten zit er altijd een passend en smaakvol cadeau tussen voor iedereen.

Voor iedereen een perfect cadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen waarde op kantoor
Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling liggen de TintelCards bij u op de deurmat. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. U kunt gemakkelijk de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag dat u zelf bepaalt. U heeft dus nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico dus. Wel altijd een perfect cadeau in huis dat bij iedereen past!

Huwelijkscadeau bestellen?
De TintelCard zit verpakt in een feestelijke verpakking. Deze bestelt u in onze eenvoudige klantenportal. U kunt kiezen uit diverse thema verpakkingen, met daarop ruimte om kleuren aan te passen, uw bedrijfslogo neer te zetten en een persoonlijke tekst. U geeft dus altijd een gepersonaliseerd huwelijkscadeau, passend bij uw huisstijl. Bestel nu of neem contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag.