TintelCards jubileum

Bent u op zoek naar een mooi jubileum cadeau? Bijvoorbeeld om het aantal dienstjaren van een van uw medewerkers te vieren. Of bestaat uw bedrijf 25 jaar en wilt u uw werknemers verrassen met een mooi geschenk? Een passend jubileum cadeau is natuurlijk erg leuk om te geven. Helemaal leuk als de jubilaris zelf een cadeau kan uitkiezen! Met TintelCards geeft u een waardevol jubileum cadeau, waarmee de ontvanger zelf een geschenk kan uitzoeken. Altijd een succes om te geven.

Jubileum cadeau voor iedereen

Of het nu om een werknemer gaat die 12,5 jaar in dienst is, uw bedrijf dat 25 jaar bestaat of dat u een ander jubileum wilt vieren: met een TintelCard geeft u altijd een perfect cadeau. De ontvanger kan naar waarde van de kaart zelf een geschenk of cadeaukaart uitkiezen in onze webshop. Denk aan een etentje, een lekker geurtje, mooie apparatuur of decoratie voor in huis of een bijzondere belevenis. Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten zit er altijd een passend en smaakvol jubileum cadeau tussen voor iedereen.

Voor iedereen een passend jubileum cadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen waarde op kantoor
Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling liggen de TintelCards bij u op de deurmat. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Op het moment dat u een jubileum cadeau wilt geven kunt u zelf de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag dat u zelf bepaalt. U heeft dus nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico dus. Wel altijd een jubileum cadeau in huis dat bij iedereen in de smaak valt!

Jublieum cadeau bestellen?
De TintelCard zit verpakt in een feestelijke jubileum verpakking. Deze bestelt u in onze eenvoudige klantenportal. U kunt kiezen uit diverse thema verpakkingen, met daarop ruimte om kleuren aan te passen, uw bedrijfslogo neer te zetten en een persoonlijke tekst. U geeft dus altijd een gepersonaliseerd jubileumcadeau, passend bij uw huisstijl. Bestel nu of neem contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag.