TintelCards nieuwe baan

Wilt u een leuk welkomstcadeau geven aan uw nieuwe werknemer? Verras uw personeel met een TintelCard als welkome start van een nieuwe baan. Of wilt u juist een werknemer of relatie die u gaat verlaten voor een nieuwe baan veel succes wensen? U geeft met TintelCards een cadeau dat bij iedereen past. De ontvanger kan namelijk zelf een cadeau uitzoeken!

Cadeau voor een nieuwe baan

Het vinden van een nieuwe baan is een mooie gelegenheid om iemand te verrassen met een leuk cadeau. Met keuze uit ruim 1.500 geschenken en cadeaukaarten in onze webshop kan de ontvanger altijd een smaakvol en passend geschenk vinden. Denk aan een shoptegoed bij een warenhuis, een avondje uit of zelfs een weekendje weg, interieurspullen, leuke gadgets en meer. Of het nu gaat om een belevenis, goede doelen, geschenken of cadeaukaarten van bekende ketens. Iemand feliciteren met een nieuwe baan lukt altijd met een perfect cadeau als TintelCards.

Vier het met een TintelCard

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen risico
Binnen 5 werkdagen na bestelling ontvangt u de TintelCards per post. U betaalt slechts voor de verpakking. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Voordat u er een cadeau wilt geven, kunt u de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag naar keuze. Hoeveel dat is bepaalt u helemaal zelf. Op deze manier heeft u nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico, wel altijd een perfect cadeau in huis om de nieuwe baan te vieren.

Bestellen is heel eenvoudig
U kunt in onze klantenportal een complete gepersonaliseerde verpakking bestellen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende thema’s met ruimte voor uw logo, kleurkeuze en een persoonlijke boodschap. Leuk om zo’n cadeau te krijgen maar vooral ook om te geven! Neem contact op voor meer informatie of bestel nu gemakkelijk online.