TintelCards target

Target gehaald? Dat moet gevierd worden. Verras uw werknemers, relaties of personeel met een TintelCard om het behaalde target te vieren. Niets zo leuk als een persoonlijk cadeau ontvangen als beloning voor een goede inzet. U geeft met TintelCards een cadeau dat bij iedereen past. De ontvanger kan namelijk zelf een cadeau uitzoeken!

Een perfect cadeau voor iedereen

Successen op de werkvloer zijn er om gevierd te worden. Met een TintelCards geeft u een originele blijk van waardering aan uw personeel of klanten om het behaalde target te vieren.
Met keuze uit ruim 1.500 geschenken en cadeaukaarten in onze webshop kan de ontvanger altijd een smaakvol en passend cadeau vinden. Of het nu gaat om een belevenis, goede doelen, cadeau’s of cadeaukaarten van bekende ketens. Successen vieren lukt met een perfect cadeau als TintelCards altijd.

Vier succes met een TintelCard

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen risico
Binnen 5 werkdagen na bestelling ontvangt u de TintelCards per post. U betaalt slechts voor de verpakking. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Voordat u er een cadeau wilt geven, kunt u de kaart opwaarderen met een bedrag naar keuze. Hoeveel dat is bepaalt u helemaal zelf. Op deze manier heeft u nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico, wel altijd een perfect cadeau in huis om uw behaalde target te vieren.

Bestellen is heel eenvoudig
U kunt in onze klantenportal een complete gepersonaliseerde verpakking bestellen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende thema’s met ruimte voor uw logo, kleurkeuze en een persoonlijke boodschap. Leuk om zo’n cadeau te krijgen maar vooral ook om te geven! Neem contact op voor meer informatie of bestel nu gemakkelijk online.