TintelCards verhuizing

Gaat een van uw medewerkers of relaties verhuizen en wilt u een mooi cadeau geven voor in het nieuwe huis? Geef een TintelCard cadeau! Met een TintelCard heeft u altijd een uniek housewarming cadeau in handen. De nieuwe bewoner kan namelijk zelf een een geschenk uitkiezen voor in z’n nieuwe woning.

Cadeau nieuwe woning

Feliciteer de nieuwe bewoner met een perfect cadeau. Wat dacht u van handige klusspullen, interieur cadeaus voor in het nieuwe huis of mooie keukenapparatuur? De ontvanger kan naar waarde van de kaart zelf een geschenk of cadeaukaart uitkiezen in onze webshop. Met keuze uit meer dan 1.500 geschenken en cadeaukaarten zit er altijd een passend en smaakvol cadeau tussen voor iedereen die net verhuisd is.

Voor iedereen een passend cadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1.  Kies een design
  2.  Bepaal de waarde op het moment van geven
  3.  Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4.  Vul nog een boodschap in
  5.  Klaar om te geven!

Geen waarde op kantoor
Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling liggen de TintelCards bij u op de deurmat. De TintelCards hebben dan nog geen waarde. Op het moment dat u een cadeau wilt geven kunt u zelf de kaart opwaarderen in de klantenportal met een bedrag naar keuze. U heeft dus nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico dus. Wel altijd iets in huis om te geven. Een perfect cadeau om werknemers of relaties te feliciteren met een nieuwe woning!

Cadeau voor verhuizing bestellen?
De TintelCard zit in een feestelijke verpakking. Deze bestelt u eenvoudig in onze klantenportal. U kunt kiezen uit diverse thema verpakkingen, met daarop ruimte om kleuren aan te passen, uw bedrijfslogo neer te zetten en een persoonlijke tekst. U geeft dus altijd een gepersonaliseerd cadeau, passend bij uw huisstijl. Bestel nu of neem contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag.