TintelCards verjaardag

Verjaardagscadeau nodig voor een jarige werknemer, collega of klantrelatie? Wat is dan leuk om te geven? Het kost vaak meer tijd dan u denkt om een passend cadeau of geschenk te vinden om te geven voor een verjaardag. En valt het dan wel in de smaak? Met TintelCards heeft u altijd het perfecte verjaardagscadeau in huis. De ontvanger kiest namelijk zelf een geschenk uit!

Perfect verjaardagscadeau

Geef een TintelCard als cadeau aan uw jarige medewerker, collega of klantrelatie en u zit altijd goed. Wat dacht u van het geven van een leuke gadget, een interieur cadeau of persoonlijke verzorging? Met keuze uit ruim 1.500 geschenken en cadeaukaarten in onze webshop kan de ontvanger altijd een smaakvol en passend verjaardagscadeau vinden. Of het nu gaat om een beleving, goede doelen, cadeau’s of cadeaukaarten van bekende ketens. Het geven van het perfecte verjaardagscadeau lukt met TintelCards altijd.

Voor iedereen een passend verjaardagscadeau

  • Meer dan 1.500 geschenken
  • Keuze uit leuke belevenissen en goede doelen
  • Meest uitgebreide assortiment cadeaukaarten

Een greep uit onze geschenken

  1. Kies een design
  2. Bepaal de waarde op het moment van geven
  3. Geef aan tot wanneer de TintelCard geldig is
  4. Vul nog een boodschap in
  5. Klaar om te geven!

Geen risico
Binnen 5 werkdagen na bestelling ontvangt u de TintelCards per post. U betaalt slechts voor de verpakking. De TintelCard heeft pas waarde op het moment dat u de kaart opwaardeert met een bedrag. Hoeveel dat is kunt u helemaal zelf bepalen. Op deze manier heeft u nooit waarde op kantoor liggen. Geen enkel risico, wel altijd een perfect cadeau in huis.

Bestellen is heel eenvoudig
U kunt in onze klantenportal een complete gepersonaliseerde verpakking bestellen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende thema’s. Voor het thema verjaardag hebben we een feestelijke verpakking met ruimte voor uw logo, kleurkeuze en een persoonlijke boodschap. Leuk om zo’n verjaardagscadeau te krijgen maar vooral ook om te geven! Neem contact op voor meer informatie of bestel nu gemakkelijk online.