Tintelingen is verhuisd!

 

Eind mei 2022 was het zover: Tintelingen verruilde het vertrouwde nest in ‘s-Hertogenbosch voor het nieuwe kantoor in Veghel. Ondergebracht in het pand bij Sligro is het even wennen, maar de vruchten worden meteen geplukt.

 

 
 

‘We zitten dichter bij het vuur’

Marc Fleskens, Manager Tintelingen
 
 

Korte lijnen

In 2017 werd Tintelingen overgenomen door Sligro. De achterliggende gedachte: om als twee marktleiders (fysieke én digitale kerstpakketten) elkaar te versterken vanuit de eigen expertise, maar nog wel een eigen koers te blijven varen. ‘We wenden rustig aan elkaar’, vertelt directeur Sligro Zelfbedieningsvestigingen Kees Kiestra. ‘Tintelingen heeft vanaf de overname meteen kunnen profiteren van de schaalgrootte. Nu was het tijd om de samenwerking tussen de collega’s meer te stimuleren’, legt hij uit. Dat betekent kortere lijnen, waardoor er sneller afstemming met collega’s is of een controlevraag makkelijker gesteld wordt.

 
 
 
 

Dus ging het kantoor van vijftien medewerkers over naar het hoofdkantoor van Sligro in Veghel. En dat is best even wennen, geeft Tintelingen-manager Marc Fleskens toe. ‘In het monumentale pand in ’s-Hertogenbosch werkten we op ons eigen eilandje. Het voelde als een klein MKB-bedrijf en nu realiseer je veel meer dat je onderdeel uitmaakt van een hoofdkantoor met 500 à 600 mensen.’ Qua faciliteiten ontzorgt dat natuurlijk ook. Met een kantine, koffiehoekjes, een IT-helpdesk, grotere personeelsfeesten en een splinternieuw open office is alles geregeld.

 
 

Maar één punt wat niet veranderd is? De gemoedelijkheid waarmee klanten ontvangen worden. Waar klanten voorheen een beroemde Bossche bol kregen, wordt hen nu de Veghelse krol geserveerd. In de gezamenlijke tuin kan er geluncht worden en ook het kantoor is uitnodigend om een kop koffie te drinken. En die verhuizing van Tintelingen biedt ook voor klanten nieuwe mogelijkheden. ‘We kunnen nu nog makkelijker de combinatie maken tussen traditionele geschenkconcepten en online-concepten. Ik zie het als een stukje vernieuwing. Dus maken we ook een snellere vertaalslag naar de klant toe. Onze eigen manier van werken blijft behouden, maar we zitten nu nóg dichter bij het vuur’, sluit Marc af.

 
 
 
 

Gerelateerde berichten